Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Heijmans manager Kristel van Haaren wint Bouwpluim

07-02-2013, 11:18
Heijmans manager Kristel van Haaren wint Bouwpluim

Kristel van Haaren, manager Commercie en MarktOntwikkeling bij Heijmans, heeft de Nederlandse Bouwpluim gewonnen in de categorie ‘Jong Talent’. Dat heeft de jury bekend gemaakt tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw.

Kristel van Haaren heeft de prijs gewonnen vanwege haar vernieuwende werkwijze. Ze heeft de opdracht gekregen om de CMO (Commercie en MarktOntwikkeling) organisatie binnen Heijmans Wegen opnieuw te structureren, vorm te geven en leiding te geven. In het afgelopen jaar heeft ze een organisatieverandering teweeggebracht. Kristel is zelf een sterk voorbeeld van diversiteit, als vrouw met een niet-technische achtergrond en afkomstig uit een andere sector, de chemie. Ze is naar Heijmans gekomen met de ambitie om het bedrijf marktgerichter te maken, met een duidelijke focus op de klantvraag. In haar visie is innovatie een integraal onderdeel van deze focus en zoekt ze continu naar kansen voor vernieuwing en verslimming in de markt. Smart Highway, het baanbrekende concept voor slimme snelwegen waarvan Kristel een van de initiatiefnemers is, is inmiddels uitgegroeid tot het voorbeeld dat laat zien hoe onconventionele samenwerking met partners buiten de branche leidt tot vernieuwing in de bouw. Kristel pleit voor het actief opzoeken van diversiteit en kansen op vernieuwing waardoor bouwbedrijven zich kunnen ontwikkelen van aannemers naar ondernemers.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…