Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Ballast Nedam bouwt mee aan Duits windpark

11-02-2013, 10:41
Ballast Nedam bouwt mee aan Duits windpark

Ballast Nedam kan de order van 250 miljoen euro voor de funderingen van 80 windturbines in het Duitse deel van de Noordzee definitief in zijn boeken bijschrijven.
Het project was al eerder in de orderportefeuille opgenomen. Ballast Nedam gaat de 80 funderingen in het Butendiek windmolenpark ontwerpen, leveren en plaatsen. Ontwerp en werkvoorbereidingen van de funderingen zijn in volle gang. De plaatsing staat gepland in het voorjaar van 2014. Begin 2015 wordt het project opgeleverd. Visser en Smit legt de onderzeese kabels tussen de windmolens.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Ballast Nedam N.V.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief…