Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Heijmans verantwoordelijk voor onderhoudstraject voor Waterwolftunnel te Aalsmeer

12-02-2013, 14:09
Heijmans verantwoordelijk voor onderhoudstraject voor Waterwolftunnel te Aalsmeer

Medio april zal de Waterwolftunnel, onderdeel van de N201 trace Aalsmeer – Uithoorn opengesteld worden voor het verkeer. Zowel voor als tijdens de openstelling van de tunnel is Heijmans medeverantwoordelijk voor het onderhoud aan de tunnel en aanpalende wegen.

Heijmans gaat de komende twee jaar (mei 2013 – maart 2015) de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Na die periode besteedt de, door de provincie Noord-Holland ingeschakelde, Managing Agent het integrale onderhoud uit.

Heijmans zorgt er voor dat de tunnel de komende twee jaar gereinigd blijft: graffitiloze wanden, riolering, wegverharding en markering. Daarnaast is Heijmans verantwoordelijk voor de conditie van openbare verlichting, geleiderail en groenvoorziening.

Over de Waterwolftunnel
De Waterwolftunnel is een 1,5 kilometer lange tunnel onder de Ringvaart nabij Schiphol. De tunnel maakt onderdeel uit van de N201 tussen Uithoorn en de aansluiting op de A4. Het gedeelte tussen Uithoorn en Aalsmeer is gebouwd door Heijmans en eind 2012 opgeleverd.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…