Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Strukton Worksphere installeert ledverlichting in parkeergarage Diezerpoort in Zwolle

12-02-2013, 10:32
Strukton Worksphere installeert ledverlichting in parkeergarage Diezerpoort in Zwolle

De gemeente Zwolle maakt werk van duurzaamheid. Met Strukton Worksphere als partner heeft de gemeente Zwolle besloten de traditionele verlichting in de grootste parkeergarage van de stad door ledverlichting te vervangen. De ledverlichting zorgt, naast een aanzienlijke energiebesparing, ook voor een besparing in de onderhoudskosten.

De gemeente  wil de garage een functioneler, veiliger en prettiger verblijfsgebied te maken. Daarnaast wil ze bereiken dat de parkeergarage beter bekend  en benut wordt. Op dit moment kent de parkeergarage zowel voor voetgangers als voor automobilisten een aantal tekortkomingen. Zo is de garage niet overal overzichtelijk, de bewegwijzering is niet altijd duidelijk, het onderscheid tussen het voetgangers- en autogebied is niet helder en de verlichting en beveiliging zijn niet meer op het gewenste niveau. Deze beperkingen staan een beter gebruik van de garage in de weg.

De gemeente Zwolle kent vele initiatieven op het gebied van duurzaamheid, zoals het 100 procent duurzaam inkopen volgens de normen van Agentschap NL en het plaatsen van zonnepanelen op gemeentelijke gebouwen. Daarnaast hebben ze dus besloten met behulp van Strukton Worksphere de grootste parkeergarage in de binnenstad van Zwolle aan te pakken. Ledverlichting speelt een belangrijke rol in het beter inzichtelijk maken welk deel van de garage voor welke doelgroep, automobilist of voetganger, bestemd is. Ook kan ledverlichting duidelijk aangeven waar de verschillende entrees zich bevinden. Hiermee draagt Strukton Worksphere bij aan de veiligheid en uitstraling van parkeergarage Diezerpoort

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…