Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

BAM koploper in verduurzaming productieketen

15-02-2013, 10:06
BAM koploper in verduurzaming productieketen

De Vereniging van Beleggers in Duurzame Ondernemingen (VBDO) heeft de resultaten bekendgemaakt van het jaarlijkse onderzoek naar het duurzaam en verantwoord ketenbeheer van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen. Evenals in 2011 heeft Koninklijke BAM Groep als beste gepresteerd in de groep Bouwondernemingen, waarbij de beoordeling bovendien negen procent beter was dan vorig jaar. In de gehele ranglijst neemt BAM een achtste plaats in. Philips heeft net als in 2011 de meeste punten behaald.Eerder deze maand is BAM al uitgeroepen tot sectorwinnaar in het Carbon Disclosure Project en tot sectorwinnaar in de Transparantiebenchmark. De erkenning door de VBDO vormt opnieuw een bevestiging, dat de inspanningen van BAM om de positie van de Groep als leidende, duurzame bouwonderneming verder uit te bouwen, succesvol zijn.

De beleggersvereniging onderzocht het ketenbeheer van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen voor het zevende jaar. ‘Vooral de resultaten op beleid zijn zeer positief’, stelt VBDO-directeur Giuseppe van der Helm over het onderzoek van dit jaar. Het onderzoek is tot stand gekomen met steun van de organisatie voor internationale samenwerking ICCO.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

BAM Bouw & Techniek B.V.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland,…