Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Bouw nieuw ziekenhuis Isala in Zwolle klaar

15-02-2013, 09:48
Bouw nieuw ziekenhuis Isala in Zwolle klaar

De bouw van het nieuwe ziekenhuis van de Isala klinieken in Zwolle is klaar. De bouwer heeft de sleutel overgedragen aan het ziekenhuisbestuur.

De komende maanden worden alle ruimtes ingericht en wordt apparatuur getest. Bij het nieuwe ziekenhuis hangt een groot bord waarop is te zien hoe lang het nog duurt voordat het 3 augustus is. Dan worden de eerste patiënten verhuisd van de locatie Weezenlanden naar het nieuwe gebouw. Het ziekenhuispersoneel krijgt ruim de tijd om het nieuwe gebouw te verkennen zodat ze straks goed de weg weten. Als alle patiënten zijn verhuisd wordt de oude locatie Sophia afgebroken. Er wordt een groot scherm om het oude gebouw geplaatst om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Ook neemt het ziekenhuis maatregelen om bij de sloop geen stof in het nieuwe ziekenhuisgebouw te krijgen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

BAM Bouw & Techniek B.V.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland,…