Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Realisatie overeenkomst herstructurering locatie OB Groot Hungerink getekend

15-02-2013, 10:05
Realisatie overeenkomst herstructurering locatie OB Groot Hungerink getekend

Op 21 december is de realisatieovereenkomst tussen Stichting Trajectum en BAM voor de herstructurering van locatie Orthopedagogische Begeleiding (OB) Groot Hungerink in Eefde getekend. De opdracht – naar een ontwerp van SBH architecten+adviseurs – omvat de realisatie van vier woongebouwen, een kantoorgebouw en een gebouw voor werk en activiteiten. Naast de bouwkundige werkzaamheden maken ook de installatietechnische werkzaamheden, bestrating en terreinwerkzaamheden deel uit van de opdracht. De bouw gaat 7 januari van start. Naar verwachting wordt het project medio 2015 opgeleverd.Stichting Trajectum is een organisatie die behandeling en begeleiding biedt aan mensen met een lichte verstandelijke beperking. Op diverse locaties in het noorden en oosten van het land biedt Trajectum iedere cliënt een op maat gesneden behandelings-, begeleidings- en/of activiteitenplan. Eén van deze locaties is OB Groot Hungerink in Eefde. Als de nieuwbouw gereed is zal hier plaats zijn voor zo’n 120 cliënten die op het terrein besloten of open wonen en/of werken.

Het project wordt in samenwerking uitgevoerd door BAM Utiliteitsbouw regio Arnhem, BAM Techniek regio Oost en BAM Wegen regio Oost. De bouw zal in twee fases plaatsvinden. Tijdens de uitvoering blijft de locatie in gebruik.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

BAM Bouw & Techniek B.V.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland,…