Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Kulturhus De Nieuwhof is zo goed als klaar

17-02-2013, 14:13
Kulturhus De Nieuwhof is zo goed als klaar

Na een lange periode van voorbereiding en verbouwen van De Nieuwhof, staat het vernieuwde gebouw er.

Op 3 september jl. gingen de deuren open en zijn enkele verenigingen en instanties al aan de slag gegaan om hun ruimte in te richten. Op vrijdag 7 september 2012 is De Nieuwhof officieel opgeleverd zoals dat heet, door de beide aannemers Bouwbedrijf Hegeman + Kreijenveld en ITN Installatietechniek EDE. Dit is een bijzonder moment en daar wilde de gemeente graag even bij stilstaan.

De realisatie van het Kulturhus is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.

 
Op 3 november 2012 wordt Kulturhus De Nieuwhof feestelijk geopend. De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Het programma wordt in een later stadium bekendgemaakt (als dit definitief is).
 
Nog niet alle werkzaamheden zijn afgerond. Wethouder Arthur Boone: “De puntjes moeten nog op de i worden gezet. De meubels worden op de juiste plek gezet, de ontmoetingsruimte wordt verder aangekleed en het terras wordt klaargemaakt voor gebruik. Alle huurders zijn de komende weken druk met het verhuizen van hun spullen en het inrichten van de ruimte. Verder moet de buitenruimte nog worden ingericht. Vermoedelijk is dit in december 2012 klaar.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creĆ«ren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…