Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Nieuwe accountmanager Beveiligingssystemen

17-02-2013, 12:21
Nieuwe accountmanager Beveiligingssystemen

Pascal Snellen is in dienst getreden als accountmanager bij Kuijpers Beveiligingssystemen. In zijn nieuwe functie is hij commercieel verantwoordelijk voor de verkoop van brandmeld- en ontruimingssystemen. Daarnaast gaat Pascal zich ook bezighouden met het leveren van concepten op het gebied van brandveiligheid.

Pascal Snellen (Register Security Expert), heeft gewerkt bij adviseurs en technische dienstverleners in Nederland en heeft daar veel ervaring opgedaan op het gebied van safety en security binnen de utiliteitsmarkt en industrie. Harold Wijbrandts, vestigingsleider van Kuijpers Beveiligingssystemen: “We hebben specialisten in huis die binnen de marktsegmenten van Kuijpers alle dagelijkse processen en risico’s kennen. Hierdoor kunnen zij klanten op de juiste manier adviseren. Daarbij moeten we toegevoegde waarde blijven leveren, bijvoorbeeld door financiering of lease van nieuwe, bestaande en te vervangen systemen. De aanstelling van Pascal Snellen, die ruime ervaring heeft op het gebied van brandveiligheid en de taal van de gebruiker spreekt, komt daarbij goed van pas’! aldus Harold Wijbrandts.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Kuijpers

Wij van Kuijpers ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons…