Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Officiële aftrap Kuijpers Vitesse StreetLeague

17-02-2013, 12:24
Officiële aftrap Kuijpers Vitesse StreetLeague

Op 14 november heeft op de Korenmarkt in Arnhem de officiële aftrap van de Kuijpers Vitesse StreetLeague plaatsgevonden. 

De Kuijpers Vitesse StreetLeague is door de Stichting Vitesse Betrokken opgezet en is meer dan een straatvoetbalcompetitie voor jongens en meisjes. Het gaat niet alleen om het sportieve aspect, maar draait vooral ook om onderling respect en het leveren van een bijdrage aan de leefbaarheid in de wijk. Iets wat het 4e generatie familiebedrijf Kuijpers, dat continuïteit en toekomstgericht ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, een warm hart toedraagt.  Vanaf januari 2013 strijden teams uit Groot Arnhem tegen elkaar op een speelveld in de eigen wijk. Voor Kuijpers is deze StreetLeague tevens een middel om de maatschappelijke betrokkenheid in de regio uit te dragen en de kracht van voetbal  in te zetten voor een sterkere samenleving!

Kuijpers bouwt op dit moment aan de nieuwe trainingsaccommodatie van Vitesse op Nationaal Sportcentrum Papendal. In december wordt het complex opgeleverd en in februari 2013 in gebruik genomen. De Kuijpers Vitesse StreetLeague is door de Stichting Vitesse Betrokken opgezet en is

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Kuijpers

Wij van Kuijpers ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons…