Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Opdracht: Centraal Station Utrecht

17-02-2013, 14:22
Opdracht: Centraal Station Utrecht

ITN Installatietechniek b.v. heeft een order ontvangen om in het Centraal Station Utrecht de technische installaties te verzorgen. Dagelijk maken er 200.000 passanten gebruik van het Centraal Station. Voor ons is dit een werk van 60000 manuren, het werk is gestart in Oktober 2010 en we werken naar een oplevering in December 2015. In de huidige recessie is dit een opdracht om trots op te zijn! 
Het station word geheel gerenoveerd en heeft een totale oppervlakte van 25000m2, de renovatie gebeurt in zes fases.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creĆ«ren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…