Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Stadhuis Lelystad

17-02-2013, 14:30
Stadhuis Lelystad
ITN Installatietechniek uit Ede heeft bij een openbare aanbesteding een grote opdracht binnengehaald voor het totaal renoveren van het stadhuis te Lelystad.
 
De opdracht behelst het totaal renoveren van de klimaat-, sanitaire en brandbestrijdingsinstallaties. De nieuwe installaties zullen een zeer duurzaam karakter hebben. Zo zullen er bronnen komen voor koeling/verwarming en de opslag van energie in de bodem. Het gehele pand zal worden voorzien van klimaatplafonds.  

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creĆ«ren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…