Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Training!

17-02-2013, 14:25
Training!

Training in trailer van opleidings instituut OTIB 

In deze trailer worden de service technici bijgeschoold op gebied van Meet en Regeltechniek, de combinatie van theorie en praktijk is een plus punt ten opzicht van de een training die slechts alleen uit een theoretisch deel bestaat.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creĆ«ren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…