Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Eerste Phil Installatie Teesing door Van Dorp installaties geplaatst

19-02-2013, 11:05
Eerste Phil Installatie Teesing door Van Dorp installaties geplaatst

Sinds kort hebben Van Dorp installaties en Teesing Systems bv een landelijke samenwerking opgezet voor de verkoop en installatie van vulsystemen voor CNG, oftewel gecomprimeerd aardgas.

De Phill is een vulinstallatie voor aardgasvoertuigen die speciaal ontworpen is om onder huiselijke omstandigheden uit de normale gasleiding aardgas te tanken.
Dat betekent in de praktijk dat voor elk uur een voertuig aan een installatie aangesloten is deze 15 km kan rijden.
Aardgas thuis kost ongeveer € 0,55 per m3. Eén m3 aardgas komt voor wat betreft energieinhoud overeen met ongeveer één liter benzine.

Deze installatie maakt dat gas tanken thuis of op het werk net zo makkelijk is als een elektrisch laadstation. Voor bedrijven is er subsidie beschikbaar via de MIA regeling.

Voordelen

  • Schoner door op CNG te rijden
  • Efficiënter: door aan huis te vullen hoef je niet meer om te rijden om CNG te tanken. Spaart tijd, geld en milieu
  • Veiliger
  • Voordeliger
  • Schoner: Aardgas kan vervangen worden door biogas. Met het gebruik van biogas verbruik je geen fossiele brandstoffen, dit is de schoonst mogelijke manier van rijden!

De heer M. van bronswijk : “Onze keuze om samen te werken met Van Dorp installaties  is omdat zij, naast het hebben van een landelijk dekkende organisatie, begrijpen wat wij en onze klanten voor ogen hebben.
Daarnaast staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vandel van Van Dorp installaties net als bij Teesing.
De ervaring die wij in korte tijd hebben opgebouwd met Van Dorp installaties heeft ons ervan overtuigd met een professionele partij samen te werken. Van Dorp Installaties is  een betrouwbare partner.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Dorp Installaties B.V.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 15 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen…