Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Juridische fusie Van Dorp installaties B.V.

19-02-2013, 11:21
Juridische fusie Van Dorp installaties B.V.

Met ingang van 1 januari 2013 is door middel van een juridische fusie een samenvoeging gerealiseerd, waarbij alle individuele vennootschappen nu gezamenlijk Van Dorp installatie B.V. vormen. Van Dorp installaties B.V. heeft daarmee alle rechten en verplichtingen ‘onder algemene titel’ overgenomen van de vroegere individuele vennootschappen.

Deze juridische fusie is een belangrijke ontwikkeling binnen de Van Dorp groep. Tot en met 31 december 2012 waren de vestigingen van het installatiebedrijf formeel gezien aparte rechtspersonen, bijvoorbeeld Van Dorp installaties Zoetermeer bv, Van Dorp installaties Amersfoort bv. Alle vestigingen handelen vanaf 1 januari jl. als nevenvestigingen onder de naam Van Dorp installaties B.V..

Gevolgen fusie
Door de fusie verandert er, op de naam na, niets in de bestaande overeenkomsten. Van Dorp installaties wil benadrukken, dat ook de organisatiestructuur van Van Dorp installaties B.V. niet is gewijzigd. De managementstructuur, alsmede de bedrijfsvoering, blijft hetzelfde als voorheen. Klanten en leveranciers doen nog steeds zaken met de individuele vestigingen. Deze vestigingen zijn bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als een nevenvestiging van Van Dorp installaties B.V.. Dus juridisch gezien vanuit één vennootschap, maar met de voordelen van onze vestigingsstructuur: korte lijnen en vertrouwde contacten.

Van Dorp installaties B.V. heeft een belangrijke stap genomen. In de loop van 2013 optimaliseert Van Dorp installaties B.V. de interne organisatie met name op administratief gebied. Op deze wijze kan Van Dorp installaties B.V. de klanten nog beter van dienst zijn en de samenwerking met afnemers en leveranciers verder verbeteren

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Dorp Installaties B.V.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 15 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen…