Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Europese introductie duurzame plug&play energie installatie

12-03-2013, 13:01
Europese introductie duurzame plug&play energie installatie

Op dinsdag 12 maart staat de duurzame energie-installatie ONE (Own New Energy) in de Europese spotlights tijdens de ISH te Frankfurt.

Eerder introduceerde Dubotechniek Bedrijven ONE al in Nederland tijdens de Energievakbeurs in oktober 2012. De zelfvoorzienende installatie die de energetische en financiële rendementen aanzienlijk verhoogt, oogstte veel lof in eigen land en trok al snel internationaal de aandacht.

De toenemende interesse in binnen- en buitenland heeft inmiddels geleid tot een vruchtbaar samenwerkingsverband tussen Dubotechniek en het gerenommeerde Duitse bedrijf Waterkotte. Waterkotte zal de ONE introduceren op de Europese beurs ISH te Frankfurt. De directie van Dubotechniek is alle dagen op de Waterkotte-stand aanwezig (standnummer F58 in hal 9.1) om bezoekers te informeren over alle ins & outs van deze duurzame energie-installatie.

Toekomstgericht, zuiniger en efficiënter
De ONE is in alle opzichten een installatie die haar tijd ver vooruit is. Door de standaardisatie in ontwerp, engineering en montage in combinatie met de prefabricage, is de kans op faalkosten vrijwel nihil. ONE is modulair inzetbaar voor gebouwen tot 32.000 m². De modules variëren van 60 Kw tot 1550 Kw. De complete installatie is op afstand te monitoren en te bewaken en daarmee zeer geschikt voor de exploitatie van projecten. Door de compactheid van de installatie en de hoge isolatienormen zijn de warmte/koude verliezen tot een minimum beperkt. Dat garandeert een duurzame plug & play energie-installatie met een ongekend hoog rendement.

Eerste ONE onlangs geïnstalleerd in Nederland
De allereerste ONE is onlangs in één dag geïnstalleerd in het nieuwe hoofdkantoor van Scania Benelux te Breda.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Dubo Bedrijven

In 1999 begon het allemaal… De oprichting van Stichting Dubotechniek door Ad van Rijsewijk en wijlen Sjoerd Lukas. Beiden geloofden in de techniek én de toekomst van warmtepompen en wilden dit delen met de rest van Nederland. De stichting promootte…