Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Feenstra lijdt verlies na lastig jaar

29-08-2013, 10:06
Feenstra lijdt verlies na lastig jaar

Feenstra Verwarming heeft een financieel lastig jaar achter de rug. Het dochterbedrijf van Nuon zag de omzet met 13 procent teruglopen tot 173,4 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat daalde eveneens, van 9,3 miljoen naar 2,2 miljoen negatief.

Ook onder aan de streep werden rode cijfers geschreven. Het verlies kwam uit op 1,7 miljoen. Een jaar eerder werd nog een winst behaald van 7,2 miljoen.

Feenstra noemt de vooruitzichten voor 2013 matig. De activiteiten in de nieuwbouwmarkt zullen verder worden afgebouwd vanwege de slechte omstandigheden in deze markt. Feenstra zal tegelijkertijd meer investeren in de verhuuractiviteiten. Het bedrijf verhuurt warmwatersystemen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Feenstra

Feenstra heeft een lange en rijke geschiedenis. Sinds onze oprichting in 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. We zijn dan ook trots op onze ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen. Zij zijn het die al onze…