Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Maak de toekomst

01-11-2013, 15:49
Maak de toekomst

Maak de toekomst. Deze pay-off zult u vaker tegen gaan komen binnen onze organisatie en daarbuiten.  

Zoals U wellicht weet, is Fri-Jado een onderdeel van TBI Holdings. TBI Holdings is een groep van ondernemingen werkzaam in de Techniek, Bouw en Infra. Deze ondernemingen hanteren “eenheid in verscheidenheid” op het gebied van communicatie, wat erop neerkomt dat ieder bedrijf op haar eigen manier communiceert met hun doelgroepen, maar dat de uitstraling er in grote lijnen hetzelfde uitziet. De verschillende websites zijn daar een prima voorbeeld van. 

Om de eenheid tussen de TBI werkmaatschappijen verder te versterken is onlangs het nieuwe logo geïntroduceerd. Daarnaast wordt de gezamenlijke slogan “Maak de toekomst” gebruikt. 

Op welke manier geldt “Maak de toekomst” dan voor Fri-Jado?  Op veel verschillende manieren.

Fri-Jado wil in de eerste plaats installaties, apparatuur en service van een hoge kwaliteit leveren waar klanten ver in de toekomst plezier van hebben.

Daarnaast investeert Fri-Jado continue in innovatie en toepassing van nieuwe technologieën, de ideeën van de toekomst. Duurzaamheid staat bij Fri-Jado centraal in alle activiteiten. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de gevolgen die ons handelen heeft voor de toekomst. Het terugdringen van onze CO2uitstoot, de CO2-installatie, warmteterugwinning en het project “the green retailer” zijn hier exponenten van. 

Fri-Jado.  Maak de toekomst.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

TBI Holdings B.V.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend…