Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Van Dorp installaties Zevenaar levert 10 laadpunten voor elektrisch vervoer

04-02-2014, 08:16
Van Dorp installaties Zevenaar levert 10 laadpunten voor elektrisch vervoer

Vrijdag 31 januari jl. heeft de wethouder van de gemeente Arnhem de officiële openingshandeling verricht m.b.t. de in gebruik name van 10 laadpalen voor elektrisch vervoer. Van Dorp installaties Zevenaar heeft de installaties van deze laadpunten mogen verzorgen. De gemeente Arnhem wil bouwen aan haar imago als elektriciteitsstad en stimuleert daarom het gebruik van elektrisch vervoer: zowel in de auto, de bus als op de scooter.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Dorp Installaties B.V.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 15 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen…