Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Strukton onderhoudt ambtswoning Rutte

03-10-2014, 08:07
Strukton onderhoudt ambtswoning Rutte

Strukton Worksphere heeft eind september een 4-jarig onderhoudscontract getekend met het Rijksvastgoedbedrijf. Daarin is onder meer vastgelegd dat het de ambtswoning van premier Rutte gaat onderhouden.

Strukton maakte ook bekend dat de overeenkomst twee keer met 1 jaar verlengd kan worden. Naast de ambtswoning van Rutte verzorgt het bedrijf onder meer de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken. Financiële details werden niet uit de doeken gedaan.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…