Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

15.000 euro voor Nepal project Unica

03-12-2014, 08:04
15.000 euro voor Nepal project Unica

De sponsorloop die Unica Installatietechniek op 11 september 2014 organiseerde om geld in te zamelen voor de aanleg van water- en sanitaire voorzieningen in Baraldanda (Nepal) heeft uiteindelijk 15.727 euro opgebracht. 

Unica organiseerde de WELLoop, aan De Wel in Hoevelaken, voor de Unica Foundation die met dit bedrag het project in Baraldanda kan gaan uitvoeren.          
 
Om ook andere projecten van de Unica Foundation te ondersteunen, organiseert Unica de sponsorloop in 2015 opnieuw. Deze tweede editie van de WELLoop zal plaatsvinden op 10 september 2015. Wederom aan De Wel in Hoevelaken.
 
De stichting Unica Foundation steunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden door haar expertise van (duurzame) techniek te delen met de lokale bevolking. Hierdoor worden basisvoorzieningen aangelegd die de bevolking direct helpen om beter en gezonder te leven. 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Unica

Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 3.000 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om klanten integrale oplossingen te kunnen bieden. Samen…