Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Cofely winnaar van het Incompany 200 onderzoek – beste werkgever – editie 2014

15-12-2014, 08:23
Cofely winnaar van het Incompany 200 onderzoek – beste werkgever – editie 2014

Incompany 200 is het enige onafhankelijke onderzoek naar de tevredenheid van werknemers bij de tweehonderd grootste werkgevers in Nederland. Het onderzoeksbureau Motivaction heeft voor het zakenblad Incompany de afgelopen maanden ruim 70.000 personeelsleden gevraagd hun werkgever te beoordelen. Cofely is winnaar geworden in de categorie “zakelijke dienstverlening”. Incompany noemde de prestatie van Cofely “weergaloos goed”!

Sinds 2009 scoren we cijfers rond de zeven aan elkaar. Daarmee zijn we meestal wel in de top drie van de sector zakelijke dienstverlening te vinden maar winnen deden we nog niet. Dit jaar wel!

In deze categorie staat ons bedrijf op de 14de plaats. Daarnaast is ons cijfer voor “cultuur” (7.19) van topniveau, waarbij “collegialiteit” (7.86) de hoofdrol speelt. We scoren ook sterk op “werksfeer” (7.50) en “opleidingsmogelijkheden” (7.55).

Cofely is continue bezig met de ontwikkeling van het bedrijf en van onze medewerkers. Wij zijn onverminderd blijven investeren in opleidingen op zowel vaktechnisch als managerial gebied. Daarnaast hebben wij specifieke programma’s om onze people leaders te ontwikkelen in hun leidinggevende skills en staan veiligheid & duurzaamheid bij ons in hoog vaandel. 

In het magazine, dat op 10 december 2014 is verschenen zijn de onderzoeksresultaten gepubliceerd en wordt het verband gelegd tussen de gemeten personeelstevredenheid en interne reputatie enerzijds en de in 2015 te verwachten klanttevredenheid, performance en externe reputatie van de organisaties anderzijds. 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Cofely Nederland N.V.

Cofely laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met…