Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Verduurzaming hangaars JetSupport Schiphol

12-03-2015, 14:14
Verduurzaming hangaars JetSupport Schiphol

JetSupport en Croon Elektrotechniek zijn een partnership aangegaan waarbij Croon in opdracht van JetSupport twee hangaars op Schiphol Noord-Oost zal gaan verduurzamen. Voorafgaand aan het verduurzamingstraject zal een haalbaarheidsonderzoek worden uitgevoerd. Croon kijkt daarbij niet alleen de elektrotechnische installaties, maar zal samen met TBI-ondernemingen HEVO enWolter & Dros respectievelijk ook de bouwkundige kant en de werktuigbouwkundige installaties in het onderzoek meenemen.

Energieprestaties optimaliseren

De verduurzaming van de hangaars is een belangrijke stap in het verbeteren van de energieprestaties. De opdracht zal gefaseerd worden uitgevoerd en behelst het advies, de financiering, het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de aan te brengen technische en bouwkundige voorzieningen. Croon staat garant voor verduurzaming van de bedrijfshallen en geeft een garandeerde energiebesparing.

?JetSupport

JetSupport is een innovatief en dynamisch bedrijf dat hoogwaardig onderhoud en technische dienstverlening aan haar klanten in de luchtvaartsector aanbiedt. JetSupport wil in het kader van MVO stappen voorwaarts maken en haar hangaars verduurzamen en deze ontwikkelen tot energieneutrale hangaars

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

TBI Holdings B.V.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend…