Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Thales Hengelo wint publieksprijs Gebouw van het Jaar 2015

26-05-2015, 07:56
Thales Hengelo wint publieksprijs Gebouw van het Jaar 2015

Het High Tech Systems Park van Thales Hengelo heeft de publieksprijs gewonnen in de Beste Gebouw van het Jaar verkiezing van BNA, de Branchevereniging van Architectenbureaus. De juryprijs ging naar Rotterdam Centraal. Dat heeft BNA donderdag 21 mei bekendgemaakt.

 

Het gebouw van Thales, een onderneming die actief is op het gebied van defensie en informatietechnologie, is volgens een masterplan van de Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen, Reitsema & partners en MTD landschapsarchitecten getransformeerd tot een groene campus.

Linthorst Techniek verzorgde de volledige elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie en paste diverse duurzame technieken toe. In nauw overleg met de opdrachtgever en diens adviseur DWA is er een zeer vernieuwend installatietechnisch concept ontwikkeld. Dit concept is gebaseerd op de toepassing van klimaatplafonds in het gehele office gebouw.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Linthorst Techniek

Linthorst Techniek is een dynamisch familiebedrijf, waar ondernemerschap en innovatie vanzelfsprekend zijn. Als kennis gedreven installateur zijn we continu bezig om zelf technieken te bedenken en ontwikkelen zodat we onze toegevoegde waarde kunnen waarborgen.

Bouwen is samenwerken. We hechten veel waarde aan een…