Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Onderhoud Van Gogh Museum gegund aan Strukton Worksphere

10-09-2015, 13:59
Onderhoud Van Gogh Museum gegund aan Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is gestart met het integraal beheercontract voor het Van Gogh Museum in Amsterdam. Het Rijksvastgoedbedrijf en Strukton Worksphere tekenden dit integraal beheercontract voor het elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundige onderhoud van ca. 18.500 m2 bruto vloeroppervlak (bvo). Comfort, ongestoorde bedrijfsvoering, veiligheid voor mens en collectie, gezondheid en duurzaamheid zijn de uitgangspunten voor dit tienjarig onderhoudscontract.

Het Van Gogh Museum verwelkomt dagelijks 4.000 tot 5.000 bezoekers. Aan al deze bezoekers biedt het museale pand een gastvrije en comfortabele ontvangst. Achter de schermen wordt deze beleving mede gefaciliteerd door slim onderhoud met onder andere up-to-date klimaatbeheer- en brandveiligheidsystemen en natuurlijk aandacht voor energiebeheersing. Met PULSE, het platform voor hoogwaardige dienstverlening rond systeemtechnisch gebouwbeheer, zorgt Strukton Worksphere voor een optimale gebouwbeleving. Als gebouwbeheerder houdt Strukton Worksphere met PULSE letterlijk en figuurlijk de vinger aan de pols.

Jaap Uijlenbroek, directeur-generaal van het Rijksvastgoedbedrijf, Adriaan Dönszelmann, zakelijk directeur van het Van Gogh Museum en Erik Hermsen, lid van de groepsdirectie van Strukton, benadrukten tijdens de contractondertekening het belang van de museale collecties voor bezoekers uit de gehele wereld.

“Wij zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan een klimaat waarin het mogelijk is te genieten van deze wereldberoemde kunstwerken. Met inzet van onze kennis en toepassing van slimme technologische oplossingen kunnen wij bijdragen aan de doelstellingen van het Van Gogh Museum. Met innovatief beheer en onderhoud van de panden zorgen wij voor een comfortabele bezoekersexperience. Hierbij denken wij in levensduur, mens en natuur.”

Erik Hermsen, Strukton

Strukton Worksphere voert het beheer en onderhoud voor diverse musea in Nederland, zoals het Van Abbemuseum in Eindhoven, het Bonnefantenmuseum in Maastricht en het Fries Museum in Leeuwarden.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…