Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Oplevering woonzorgcentrum De Pol in Nijkerk

05-10-2015, 09:22
Oplevering woonzorgcentrum De Pol in Nijkerk

In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop. Het biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer. Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar. De Pol heeft 42 plaatsen voor langdurige somatische zorg, 80 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg en 30 plaatsen voor revalidatie. Het eigentijdse complex is deels verzonken in een ‘pol’ wat een bijzonder effect teweeg brengt. 

Werkzaamheden Verkerk Groep
Verschillende disciplines van de Verkerk Groep (Verkerk Elektrotechniek en Verkerk Service Systemen) hebben intensief samengewerkt om een totaaloplossing te bieden voor dit prachtige project. Elektrotechnisch zijn alle installaties verzorgd door Verkerk Elektrotechniek inclusief datanetwerk met glasvezelkoppelingen en schakelkasten en verdelers van eigen fabricaat. Op het gebied van veiligheid is er een innovatief CCTV netwerk aangelegd inclusief kentekenherkenning bij de hoofdingang en de volledige brandmeldinstallatie is door ons verzorgd.

Zorgdomotica
De bewoners van de Pol krijgen te maken met zorgdomotica van het hoogste niveau met een VSS • SPT in elke kamer en diverse domoticakoppelingen zoals deurbelintegratie en sturing van verlichting. Daarnaast zal het dwaaldetectiesysteem veel vrijheid verschaffen. Dit is namelijk op basis van waar een bepaalde bewoner wel mag komen in plaats van andersom. Met vooraf ingestelde leefcirkels zal de maximale bewegingsvrijheid per bewoner gegarandeerd zijn, een fijne gedachte. Lees hier een interview met de locatiemanager van De Pol over ons dwaaldetectiesysteem met leefcirkels.

Nul restpunten
Recentelijk is de Pol bouwkundig opgeleverd waarbij er nul restpunten waren. Wij zijn hier bijzonder trots op en wensen de bewoners en personeel een fijne woon- en werkplek toe!

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Verkerk groep

Als elektrotechnisch dienstverlener staat de Verkerk Groep voor innovatie met visie. Door het bundelen van kennis en ervaring creƫren wij innovatieve en slimme oplossingen die perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.
Verkerk Groep
Adviseren, ontwerpen, realiseren,…