Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

ITN Assen bouwt mee aan nieuw crematorium Yarden Hoogeveen

17-05-2016, 16:39
ITN Assen bouwt mee aan nieuw crematorium Yarden Hoogeveen

Eind 2014 werd er door de gemeente Hoogeveen en Yarden een contract ondertekend. De planning die beiden voor ogen hadden was om te starten met bouwen in 2015 en te openen in 2016.

 

Het is 2016 en de bouw gaat dit jaar dan toch beginnen, waarbij locatie directeur mevrouw Voortman aangeeft dat ze hopen om  in de zomer al rondleidingen te kunnen gaan geven tijdens de Open Bedrijven Dag (OBD).’ Dan zullen we nog niet operationeel zijn, maar kunnen vast al van alles laten zien, aldus mevrouw Voortman’. Het crematorium en uitvaartcentrum krijgen diverse 24-uurs opbaarkamers, een familiekamer en verzorgingsruimte.  Het ontwerp en de inrichting van het crematorium is van architectenbureau Panoptic. ITN Installatietechniek uit Assen verzorgd hierbij de werktuigbouwkundige – en elektrotechnische installaties.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…