Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Samenwerking Omnia Wonen met Breman en Feenstra

02-06-2016, 08:25
Samenwerking Omnia Wonen met Breman en Feenstra

Omnia Wonen heeft Breman en Feestra gekozen als partners voor hun nieuwe service en onderhoudscontract. Beide installateurs gaan het service en onderhoud aan de CV- en MV-installaties van circa 3500 woningen per perceel uitvoeren. Daarnaast verzorgen zij ook de ketelvervanging voor Omnia Wonen.

Eind 2015 heeft Omnia Wonen de vraag voor een nieuw service- en onderhoudscontract op de markt gebracht. Negen installateurs zijn uitgenodigd en gevraagd om een plan van aanpak te schrijven volgens de “Best Value Procurement” methodiek . Hierop volgend hebben vier installateurs interviewgesprekken gevoerd. Uiteindelijk heeft Omnia Wonen gekozen voor de samenwerking met Breman en Feenstra.

Breman bundelt haar krachten
Om Omnia de beste service te verlenen, heeft Breman haar krachten gebundeld en de expertises uit vier verschillende Breman bedrijven bij elkaar gebracht. Dit om optimaal te kunnen voldoen aan de drie pijlers van Omnia; het verhogen van de dienstverlening aan de huurders, geld besparen en efficiënt werken.

Over Omnia
Omnia Wonen gevestigd te Harderwijk is een moderne en betrokken woningcorporatie die maatschappelijk een rol van betekenis wil spelen. Zij verhuurt in twaalf gemeenten 7000 woningen. Het grootste deel van de woningen staat op de Noord West Veluwe in de plaatsen Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Ermelo.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Feenstra

Feenstra heeft een lange en rijke geschiedenis. Sinds onze oprichting in 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. We zijn dan ook trots op onze ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen. Zij zijn het die al onze…