Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Oplevering Dagverpleging Bravis Ziekenhuis

01-08-2016, 09:27
Oplevering Dagverpleging Bravis Ziekenhuis

Op vrijdag 29 juli is door de VOF Projectrealisatie Intensive Flow de compleet gerenoveerde afdeling dagverpleging opgeleverd aan het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. 

TES realiseerde samen met de overige partners uit de VOF, Winters Bouw & Ontwikkeling en van Delft Groep in een klein half jaar deze compleet vernieuwde afdeling in twee van de vleugels van het Ziekenhuis. Hiermee is na de Scopie afdeling, de IntensiveCare en de Pijn en Anesthesie afdeling de gehele 1e verdieping gerenoveerd. Begin september zal de afdeling in gebruik genomen worden.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Delft Groep

De Van Delft Groep heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1895 vestigde Van Delft zich in Drunen. In de jaren ’60 hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met installatietechniek. En vandaag de dag zijn Ad en Marc van…