Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Integrale Projecten

Heijmans verbouwt onderzoeksafdeling FEI in Acht

11-10-2016, 09:10
Heijmans verbouwt onderzoeksafdeling FEI in Acht

In opdracht van FEI Electron Optics wordt de afdeling Research en Development in Acht getransformeerd door Heijmans. De bestaande afdeling wordt opnieuw ingericht en zal door een efficiëntere indeling voor het merendeel een kantoorfunctie krijgen. De bouwkundige-, werktuigbouwkundige- en sprinklerwerkzaamheden worden gefaseerd doorgevoerd zodat de werkzaamheden van FEI ongehinderd door kunnen blijven gaan. Met de opdracht is een bedrag van circa € 1,5 miljoen gemoeid.

Tijdens de verbouwing worden alle bouwkundige delen verwijderd en opnieuw opgebouwd. Luchtkanalen blijven in bedrijf voor het gebruik van gassen en zuurstof. De sprinklerinstallatie wordt nieuw aangebracht en gekoppeld aan de bestaande brandmeldinstallatie. Eerder dit jaar heeft Heijmans in opdracht van FEI diverse werkzaamheden voor 11 zogenaamde High Base locaties in Acht verzorgd.

Het totale gebouw beslaat een bruto vloeroppervlak van 1.100 m2 en wordt in 7 fasen verbouwd. De werkzaamheden starten binnenkort en de oplevering staat medio 2017 gepland.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…