Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Uitbreiding directie Hoppenbrouwers Techniek

06-02-2017, 16:26
Uitbreiding directie Hoppenbrouwers Techniek

De laatste jaren is Hoppenbrouwers Techniek fors gegroeid en zo ook het aantal projecten in ziekenhuizen. We hebben veel ervaring in deze markt en werken momenteel met vier vaste teams in geheel Zuid Nederland. Om onze huidige en toekomstige relaties binnen dit marktgebied nog meer aandacht te geven en te blijven voorzien van de juiste service en kwaliteit, treedt Marcel Hendrikx per 1 februari a.s. toe als directeur Ziekenhuizen & Utiliteit.

Hij is eindverantwoordelijk voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige projecten binnen de ziekenhuizen. Door deze stap is er vanuit de directie een scherpere focus op deze groeiende markt met behoud van de bekende Hoppenbrouwers-aanpak en -cultuur.

Marcel Hendrikx werkt ruim 12 jaar bij Hoppenbrouwers. Hij is in 2005 begonnen als werkvoorbereider en groeide al snel door naar projectleider en coach van andere projectteams die ziekenhuisprojecten realiseren. Zo heeft hij het specialisme steeds verder uitgebouwd. Mede hierdoor is ook de marktpositie van Hoppenbrouwers in het zuiden van Nederland verstevigd.

Marcel Hendrikx; “Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging welke aansluit op mijn persoonlijke ambities. Het bieden van bedrijfszekerheid en een zorgeloos uitvoeringsproces biedt onze opdrachtgevers de zekerheid dat de maximale medische zorg kan worden besteed aan de patiënt. Het welzijn van de patiënt staat altijd voorop. Dit maakt het werken in ziekenhuizen vaak complexer dan bij andere projecten. Naast het werken in ziekenhuizen blijven we ons ook richten op de gecompliceerde utiliteitsprojecten waarbij de moeilijkheid voornamelijk zit in de omvang, doorlooptijd en/of de toe te passen installaties.

Onze droom is om de komende jaren het cluster Ziekenhuizen & Utiliteit verder uit te breiden en we willen hierbij de beste partner zijn voor onze medewerkers, opdrachtgevers, scholen, adviseurs, leveranciers en nevenaannemers. Het zou mooi zijn als iedereen het “liefste” met en voor Hoppenbrouwers Techniek wil werken.

Dit doen we door het geloof in duurzame samenwerking met de kernwaarden: gedrevenheid, transparantie, eerlijkheid, respect en vertrouwen!”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.