Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Van Dorp grootkeukens wint commercieel traject Olympus Nederland

27-02-2017, 10:40
Van Dorp grootkeukens wint commercieel traject Olympus Nederland

Olympus Nederland gaat zich vestigen in Leiderdorp en Van Dorp grootkeukens mag de keuken van het bedrijfsrestaurant leveren en monteren.

 

In 2015 hebben Olympus Nederland B.V. en Zorgboulevard Leiderdorp B.V. een samenwerkingsovereenkomst en een huurcontract ondertekend voor de nieuw te realiseren vestiging van Olympus in Leiderdorp. De nieuwe vestiging wordt door Zorgboulevard Leiderdorp ontwikkeld in het gebied Vierzicht gelegen aan de Simon Smitweg in Leiderdorp direct aan de A4. Het is zodanig ontwikkeld dat er nagedacht kon worden over een bedrijfsrestaurant en keuken.

Na een commercieel traject is er gekozen voor Van Dorp grootkeukens om de keuken te leveren en mee te denken met de uitgiftebuffet.

Olympus vestigt zich in Vierzicht in Leiderdorp, omdat de ligging ideaal is wat betreft bereikbaarheid en zichtbaarheid. De nieuwbouw heeft een transparante uitstraling en is duurzaam en klimaatneutraal. Dat van Dorp ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, heeft mogelijk meegespeeld met de keuze.

Olympus zal dit voorjaar vanuit Zoeterwoude naar de nieuwbouw in Leiderdorp verhuizen. Het opvallende gebouw naast één van de drukste verkeeraders van Nederland voldoet perfect aan de eisen van Olympus. Ook het bedrijfsrestaurant zal hier aan bijdragen.

Olympus Nederland, de Nederlandse vestiging van de Japanse beursgenoteerde onderneming Olympus Corporation, heeft 135 medewerkers. Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale apparatuur voor gezondheidszorg en consumentenelektronica. Reeds 95 jaar produceert Olympus baanbrekende endoscopie- en microscopieproducten, medische en industriële apparatuur, camera’s en voice-recorders.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Dorp Installaties B.V.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 15 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen…