Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

VINCI Facilities neemt Verkerk Groep over

25-05-2017, 11:21
VINCI Facilities neemt Verkerk Groep over

VINCI Energies in Nederland heeft overeenstemming bereikt met de Verkerk Groep om alle activiteiten van Verkerk Elektrotechniek, Verkerk Industrial Services en Verkerk Service Systems over te nemen. VINCI Energies versterkt hiermee haar industriële en gebouw gebonden dienstenportfolio. Er werken ruim 200 mensen bij de Verkerk Groep, die in 2016 een omzet behaalde van €26 miljoen.

De Verkerk Groep is een familiebedrijf, ontstaan in 1923, met vestigingen in Zwijndrecht en Hoevelaken. Van oudsher bedient de Verkerk Groep de Nederlandse markt met een veelheid aan diensten, oplossingen en service & onderhoud. De kracht van de Verkerk Groep is de bundeling van hun specialismen zoals onder andere: beveiliging, communicatie, energie, inspectie, installaties, meet-en regeltechniek, paneelbouw, services en onderhoud, technische automatisering en zorgdomotica en richt zich daarbij specifiek op de marktsegmenten: industrie, utiliteit, marine & offshore en gezondheidszorg.

Pieter Visser, algemeen directeur van de Verkerk Groep zegt: ‘De wereld van de (elektrotechnische) installatietechniek en aanverwante diensten is de laatste jaren sterk en snel aan het veranderen en daar bewegen we als Verkerk Groep in mee. De Verkerk Groep wil een lerende organisatie zijn die vooroploopt in innovaties en een hoge kwaliteit van dienstverlening kan bieden. Door aansluiting te zoeken bij VINCI Energies kunnen we dit voor onze medewerkers en naar onze klanten ook voor de toekomst garanderen.’

Jos Boers, CEO bij VINCI Energies: ‘De activiteiten van de Verkerk Groep hebben een grote gelijkenis met vergelijkbare activiteiten van VINCI Energies in Nederland en zijn een welkome aanvulling in ons portfolio. De expertise van de mensen bij de Verkerk Groep zijn complementair en zeer waardevol voor onze organisatie. De onderdelen van de Verkerk Groep zullen nauw samenwerken met het netwerk van business units van VINCI Energies in Nederland. Door deze samenwerking zal het portfolio van diensten en oplossingen verder versterkt worden voor beide partijen.’

De Verkerk Groep zal als naam blijven bestaan en naast onze andere merken Actemium, Axians, Omexom en VINCI Facilities in de markt worden gezet.

 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Verkerk groep

Als elektrotechnisch dienstverlener staat de Verkerk Groep voor innovatie met visie. Door het bundelen van kennis en ervaring creƫren wij innovatieve en slimme oplossingen die perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.
Verkerk Groep
Adviseren, ontwerpen, realiseren,…