Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Technisch beheer voor YES!Delft

12-06-2017, 10:02
Technisch beheer voor YES!Delft
YES!Delft, de universiteits-incubator van de TU Delft, heeft een mooie top 5 positie in Europa verworven in de incubatorranglijst sinds de oprichting in 2005. Sprekend voorbeeld is start-up PHYSEE,  winnaar van de Postcode Loterij Green Challenge en verantwoordelijk voor de PowerWindows die in het nieuwe Rabobank kantoor in Eindhoven zijn geplaatst.
 
Incubatieprogramma
Naast een inspirerende plek om te werken biedt YES!Delf de start-ups gedurende vijf jaar coaching bij de bedrijfsvoering, netwerkmogelijkheden en toegang tot kapitaal. Momenteel zijn er in het gebouw op de techcampus in Delft ruim 60 bedrijven gevestigd. Van de in totaal 170 bedrijven die het  incubatieprogramma volgden is ruim 85 procent nog actief.
 
Technisch Beheer
Voor deze innovatieve locatie YES!Delft neemt Bosman Bedrijven het technisch beheer voor zijn rekening. Eerder dit jaar werd in samenwerking met de opdrachtgever gestart met een studiecase op het gebied van filtertechniek. “Met deze case willen we onderzoeken hoe we het comfort, het energieverbruik en de kwaliteit in het gebouw verder kunnen optimaliseren”, aldus Willem de Bruin, accountmanager technisch beheer bij Bosman Bedrijven.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

De Bosman Bedrijven B.V.

Het leveren en beheren van technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving, dat is onze missie. Wij denken mee met onze klanten om samen tot een resultaat te komen waar we trots op kunnen zijn.
Het creĆ«ren en…