Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Contracten getekend voor renovatie Technohal, Universiteit Twente

20-09-2017, 09:07
Contracten getekend voor renovatie Technohal, Universiteit Twente

Per oktober wordt gestart met de renovatie van de Technohal, het nieuwe onderkomen voor het cluster health van de Universiteit Twente. Het College van Bestuur tekende maandag 18 september jl. de contracten met de partijen die de bouw van de Technohal op de campus van de Universiteit Twente gaan realiseren: Dura Vermeer voor de bouwkundige werkzaamheden, BAM voor de elektrotechnische werkzaamheden en HOMIJ Technische Installaties voor de werktuigbouwkundige werkzaamheden.

Planning

In oktober starten de bouwwerkzaamheden. Na onderlinge afstemming tussen de verschillende partijen en de bouwvoorbereiding wordt het bouwterrein ingericht en wordt er  gestart met de opbouw. De huidige gevel wordt verwijderd, waarna de nieuwe gevel zal worden geplaatst. Als het gebouw weer wind- en waterdicht is, vindt de afbouw plaats. Volgens planning is dit december 2018 gereed, waarna kan worden begonnen  met de inhuizing.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HOMIJ Technische Installaties

De activiteiten van HOMIJ Technische installaties B.V. zijn onderverdeeld in Projecten (nieuwbouw en renovatie) en Beheer & Onderhoud. Elke vestiging biedt het complete pakket van diensten en services. Dat betekent voor u: één loket voor zowel ontwerp, bouw als beheer. Vestiging…