Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Hoppenbrouwers ontvangt FD Gazellen 2017 award

14-11-2017, 11:25
Hoppenbrouwers ontvangt FD Gazellen 2017 award

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 9 november 2017 werden de FD Gazelle Awards uitgereikt in het Evoluon voor de regio Zuid-Nederland. In de categorie ‘groot’ heeft Hoppenbrouwers Techniek de bronzen ‘FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen.

 

Henny de Haas is erg trots op deze award: “Het laat zien dat we het als organisatie goed doen. Dit hebben we onder andere te danken aan onze medewerkers, klanten en partners. Hoppenbrouwers is de afgelopen 10 jaar qua omzet enorm gegroeid – van ruim 21 miljoen euro in 2007 tot naar verwachting ruim 105 miljoen euro in 2017. Dit komt voor 20% door autonome groei, de combinaties van het op marktgerichte wijze inspelen op de traditionele klantbehoefte en de uitbreiding van ons product- en dienstenpakket. Naast de oorspronkelijke elektrotechnische installaties zijn onder andere werktuigbouwkundige installaties en duurzame installatietechnieken de laatste jaren toegenomen binnen ons dienstenpakket. We groeien daarnaast de laatste jaren ook nog eens 5% door integraties met bedrijven die passen bij de Hoppenbrouwers cultuur. Belangrijk daarbij is geweest dat Hoppenbrouwers sinds 2008 niet is afgestapt van haar bedrijfsfilosofie: in tijden van crises niet inkrimpen, maar dan juist blijven investeren in kwaliteit en betrokkenheid van de medewerkers en in de middelen. Onze groei zorgt ervoor dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers en zo ook hun groeiambities waar kunnen maken.”

 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.