Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Elbeto Techniek BV sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV

21-11-2017, 10:58
Elbeto Techniek BV sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV

Elbeto Techniek in Best is een elektrotechnische installateur met ruim 16 jaar ervaring. Met 22 medewerkers is het bedrijf landelijk werkzaam voor diverse opdrachtgevers in de utiliteit, onderwijs en woningbouw en heeft het veel ervaring opgedaan in de retail. Met ingang van 1 januari 2018 gaat Elbeto Techniek verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek.

Cor-Jan Briggen, samen met Ruud Verstraeten eigenaar van Elbeto; “Als bedrijf kwamen we door het faillissement van winkelketen V&D  en nog een aantal klanten in zware tijden. Ik volgde Hoppenbrouwers al sinds onze start en dacht altijd, dat is een ‘model bedrijf’ dat bij ons past. Ik ging in gesprek met één van onze grotere klanten over hun visie en ervaringen wat betreft overnames. Zij adviseerden ons om juist eens met Hoppenbrouwers te gaan praten, zodoende heb ik contact gelegd met Henny de Haas. De klik was er meteen”, vertelt Cor-Jan.

Ruud Verstraeten; “We zijn een solide bedrijf waar medewerkers een groeiende behoefte hebben aan duidelijkheid en structuur. Als kleinere organisatie hebben we te weinig tijd en capaciteit om ons te richten op het automatiseren van processen. We hebben als bedrijf deze omslag nooit kunnen maken, terwijl niet vergaand automatiseren juist steeds meer geld kost. Dit geldt ook op het gebied van innovatie, veiligheid en andere randzaken waar we als bedrijf mee te maken hebben. Nu we ons aansluiten bij Hoppenbrouwers hoeven we het wiel hier niet in uit te vinden omdat het allemaal al georganiseerd is. Met deze aansluiting kan Best zich volledig blijven focussen op haar kerntaken voor u als relatie. Daarnaast biedt het voor onze medewerkers mooie kansen om door te groeien binnen het bedrijf.

We blijven als vestiging zelfstandig acteren. Cor-Jan zal hierbij de rol innemen van commercieel manager en ik zal de rol vervullen als vestigingsleider. Op deze manier kunnen wij weer focussen op het echte werk. De openheid en transparantie die Hoppenbrouwers biedt aan haar medewerkers zullen onze medewerkers meer vrijheid en duidelijke kaders geven om hun werk goed te kunnen doen.”

De medewerkers van Elbeto zijn op dinsdag 14 november ingelicht en we hebben ze ontvangen op vrijdag 17 november op onze vestiging in Udenhout voor een eerste kennismaking.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.