Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Samenwerking Mooiland, Breman en Feenstra

03-01-2018, 17:06
Samenwerking Mooiland, Breman en Feenstra

Deze week vond de start van een jarenlange samenwerking plaats tussen Mooiland, Breman en Feenstra. Met ingang van 1 januari 2018 geven deze partners sámen thuis aan huurders van Mooiland. Breman en Feenstra zorgen samen voor de service-, onderhouds- en vervangingswerkzaamheden van de verwarming- en ventilatiesystemen van álle 26.000 woningen van Mooiland in 127 gemeenten.

Om meteen goed van start te gaan, hebben de drie partijen kennis met elkaar gemaakt tijdens een kick-off op het kantoor van Mooiland in Ede. In de kick-off hebben de partners – inclusief servicemonteurs van Breman en Feenstra – elkaar beter leren kennen en afgesproken hoe ze thuis gaan geven in de dienstverlening aan huurders. De huurders van Mooiland zien Breman en Feenstra immers als een verlengstuk van Mooiland.

De samenwerking tussen Mooiland, Breman en Feenstra

Breman en Feenstra zijn door Mooiland geselecteerd, omdat zij experts zijn op het gebied van energiezuinige installaties en veel ervaring hebben met service- en vervangingsonderhoud. Frans Schouten, teammanager Uitvoering Projecten Mooiland: “Voor onze huurders is het belangrijk dat de verwarming- en ventilatiesystemen in onze woningen in goede staat blijven en tijdig worden vervangen. Hierbij hebben wij een groot gezamenlijk belang en dat is een tevreden huurder. Dit belang hebben we op 18 december met een goede start van de samenwerking tussen de partners beklonken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Feenstra

Feenstra heeft een lange en rijke geschiedenis. Sinds onze oprichting in 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. We zijn dan ook trots op onze ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen. Zij zijn het die al onze…