Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Kuijpers gekozen door Het Scheepvaartmuseum voor technisch beheer & onderhoud

31-01-2018, 11:49
Kuijpers gekozen door Het Scheepvaartmuseum voor technisch beheer & onderhoud

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam en Kuijpers tekenden onlangs een meerjarige overeenkomst voor het beheer en onderhoud van de technische installaties van het volledige museum en bijbehorende depot. De overeenkomst heeft een minimale duur van vier jaar en is per 1 januari 2018 ingegaan. 

Michael Huijser, algemeen directeur Het Scheepvaartmuseum: “Het Scheepvaartmuseum heeft met de firma Kuijpers een ervaren bedrijf in huis gehaald die het belang van behoud van cultureel erfgoed door gedegen duurzaam onderhoud erkent.”

Het Scheepvaartmuseum – dat een groot en breed publiek wil inspireren en verrijken met het zeewaartse verhaal – streeft naar een optimale conditie in alle ruimtes van het museum voor haar kunstobjecten en voor haar gebruikers en bezoekers een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Het museum wordt door een ingenieus samenspel van technieken geklimatiseerd. Denk hierbij aan warmte-koudeopslag, warmtepompen, cv-ketels, koelmachines, regeltechniek, luchtbehandeling en ook elektrotechnische installaties en verlichting.

Deze langdurige samenwerking met Het Scheepvaartmuseum past in de portefeuille van Kuijpers op het expertisegebied van musea, waar onder andere het Rijksmuseum en de Hermitage ook deel van uitmaken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Kuijpers

Wij van Kuijpers ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons…