Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

KPMG-gebouw in onderhoud bij Totaal Techniek Groep

09-04-2018, 10:16
KPMG-gebouw in onderhoud bij Totaal Techniek Groep

Per 1 april heeft de Totaal Techniek Groep het KPMG-gebouw te Amstelveen in onderhoud en hier zijn wij trots op.

De blikvanger van Amstelveen aan de zuidkant van de A9 zit vanaf 1 april 2018 in de onderhoudsportefeuille van de Totaal Techniek Groep. Het 60.000 vierkante meter grote kantoorpand met zijn gevels met verschillende bogen, de vides, de vinnen en de zwevende vergaderzalen maken het kantoorpand een bijzondere verschijning. De liftkernen en trappenhuizen zijn transparant en hebben een prominente plek in de verschillende vleugels. Er zijn twee grote atria die doorlopen tot aan het dak.

Ruim 3200 heipalen zitten in de grond. De palen dragen een gebouw met tien verdiepingen voor de medewerkers van accountantskantoor KPMG, een tweelaagse bovengrondse parkeergarage voor bijna 1700 auto’s en een begane  grond. Het kantorenpand is ontworpen door Marcel van der Schalk en werd in 2010 opgeleverd.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

TotalKlima B.V.

Totalklima B.V. zorgt voor een optimale luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in kantoorpanden en winkels. Door middel van voldoende frisse lucht en genoeg daglicht creƫert u de beste omstandigheden voor uw werknemers en blijven zij de hele dag door productief.