Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Subsidieregeling MKB!dee voor oplossen personeelstekort technisch mkb

12-09-2018, 10:59
Subsidieregeling MKB!dee voor oplossen personeelstekort technisch mkb

Het technisch mkb heeft een groot tekort aan goed geschoold personeel. Om-, bij- en herscholing is een belangrijke oplossing om aan voldoende personeel te komen. MKB!dee is een nieuwe subsidieregeling voor het technisch mkb om oplossingen te bedenken hoe belemmeringen bij het investeren in scholing en ontwikkeling zijn weg te nemen.

De regeling is op 3 september geopend en sluit op 20 september 2018. De subsidie is niet bedoeld voor het scholen van personeel. 

De regeling is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en wordt uitgevoerd door RVO. Omdat de overheid met deze regelingen wil experimenteren, geldt een uitzonderlijk hoge subsidiegraad: 100%. Een adviescommissie besluit welke aanvragen subsidie krijgen voor de uitvoering van het idee.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…