Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

SPIE installeert eerste Orthopedisch Centrum in Zorghart

11-12-2018, 11:50
SPIE installeert eerste Orthopedisch Centrum in Zorghart

SPIE is betrokken bij de bouw van het eerste orthopedisch centrum in een gebied van
samenwerkende medische organisaties in Zoetermeer.
SPIE is verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de elektrische
en HVAC-installaties, inclusief gebouwautomatisering.

Vorige maand startte de bouw van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Als het casco van het ruim 7.000m² grote Orthopedisch Centrum er staat, gaat SPIE binnen aan de slag met realiseren van de elektrotechnische- en HVAC-installaties. Het gebouw wordt duurzaam geïnstalleerd door onder andere gebruik te maken van warmtepompen, ledverlichting en automatische lichtschakelingen.

SPIE is verantwoordelijk voor het gehele project. De vier nieuw te bouwen operatiekamers in het complex worden voorzien van de nieuwste techniek als het gaat om luchtbehandeling. Verder omvat het gebouw poliklinieken ten behoeve van orthopedie, behandelkamers en 1-bedskamers om de patiënten te voorzien van optimaal comfort.

Het Reinier de Graaf Gasthuis is al jaren bekend met de werkzaamheden die SPIE uitvoert voor het ziekenhuis. Met name de technische expertise in medische omgevingen is de meerwaarde van SPIE.

De Reinier Haga Groep, de bestuurlijke samensmelting van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Haga Ziekenhuis in Den Haag, is trots op deze aanwinst, waarmee de meest hoogwaardige orthopedische zorg binnen handbereik komt van veel orthopedische patiënten in de regio Haaglanden en omstreken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

SPIE Nederland B.V.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, d√© onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt¬†haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en…