Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Ballast Nedam International Projects tekent contract voor ‘the Enabling Works Project’ op het Aeropuerto Internacional Reina Beatrix

08-01-2019, 09:26
Ballast Nedam International Projects tekent contract voor ‘the Enabling Works Project’ op het Aeropuerto Internacional Reina Beatrix

Om het toenemende vliegverkeer op het Aeropuerto Internacional Reina Beatrix te kunnen verwerken gaat de Aruba Airport Authorithy (AAA) de huidige terminal uitbreiden en een gedeelte ervan renoveren. Ballast Nedam International Projects heeft een contract gesloten voor ‘the Enabling Works Project’.

Onderdeel van de uitbreiding is het ‘Enabling Works Project’. Dit project beslaat de fysieke voorbereiding van het uit te breiden gedeelte. Dit omvat het verwijderen van bestaande vitale functies voor de luchthaven, zoals de stroom- en watervoorziening, de productie van gekoeld water en de toegangsdeur naar airside voor voertuigen. Deze diensten worden gehuisvest in een nieuwe conforme, betrouwbare, uitbreidbare en toekomstbestendige centrale energiecentrale.

Het contract omvat de bouw van het nieuwe utiliteitsgebouw en het centrale toegangsgebouw naar airside. Daarnaast beslaat het project ook de installaties, het testen en de commissioning van diverse apparaten en systemen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Ballast Nedam N.V.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief…