Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

SPIE en Ipse de Bruggen samen richting toekomst

Bron: www.spie-nl.com 06-03-2019, 09:03
SPIE en Ipse de Bruggen samen richting toekomst

Vrijdagochtend, 1 maart, heeft Petra van de Broek namens SPIE haar handtekening gezet onder de samenwerking met zorginstelling Ipse De Bruggen. SPIE gaat voor onbepaalde tijd de gebouwgebonden installaties van 209 gebouwen onderhouden en beheren. SPIE wordt tevens de duurzaamheidsadviseur van de zorginstelling.

pse de Bruggen is een zorginstelling voor gehandicapten. Ze beheren 3 landgoederen en 380 locaties. De locaties zijn voor deze onderhoudsovereenkomst opgesplitst in 2 percelen voor 2 onderhoudspartners. SPIE wordt verantwoordelijk voor het ene perceel, Zuid-Oost Nederland, met 209 gebouwen, en Kuijpers krijgt het andere deel, Zuid-West Nederland. Samen stemmen zij hun dienstverlening zo op elkaar af, dat ze dezelfde service bieden aan Ipse de Bruggen.

Ook gaan ze met elkaar een duurzaamheidsslag maken. Er zijn 347 erkende maatregelen vastgelegd waar de komende jaren invulling aan gegeven gaat worden. Waar mogelijk past SPIE haar innovatieve oplossingen toe.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

SPIE Nederland B.V.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, d√© onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt¬†haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en…