Bouwdeel D(emontabel) Delft | Circulair kantoorgebouw Cepezed

Bouwdeel D(emontabel) Delft | Circulair kantoorgebouw Cepezed

Donderdag 2 mei startte de montage van de staalconstructie van Bouwdeel D(emontabel) op het terrein van cepezed tussen de Ezelsveldlaan en Nieuwelaan in Delft. Binnen een uur was al het hoogste punt bereikt. Inmiddels is de constructie gereed en is gestart met het dichten van de glazen vliesgevel. De glaspanelen lopen van kolom tot kolom en zijn met ruim 3,15 meter verdiepingshoog. Bouwdeel D(emontabel) wordt zo zeer transparant en krijgt een sterke relatie met zijn omgeving. Het glas is voorzien van een zonwerende coating om warmtetoetreding te beperken. Handmatig te openen panelen maken het straks mogelijk natuurlijk te ventileren.

De nieuwbouw bestaat uit vier bouwlagen die elk met circa 200 m² (vvo) separaat verhuurbaar zijn. De realisatie is in mei 2019 gestart en is al in augustus 2019 klaar.

Bouwdeel D(emontabel) is een eigen ontwikkeling van cepezed en wordt zonder hoofdaannemer gerealiseerd door cepezedbouwteam, dat de verschillende uitvoerende partijen coördineert. Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties en bouwfysica.

Tevens kunt u op de site van architectenbureau Cepezed verschillende nieuwsberichten vinden over de bouw van het nieuwe kantoordeel, o.a.:
binnen een uur het hoogste punt
bouwupdate bouwdeel d(emontabel) 17-05-2019
bouwupdate bouwdeel d(emontabel) 20-06-2019

Nelissen
Nelissen ingenieursbureau is een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van integraal advies van installatietechniek, bouwfysica (incl. akoestiek, brandveiligheid) en duurzaamheid. Wij streven in elk ontwerp naar een optimaal resultaat. Dat resultaat is: een esthetisch, aansprekend, prettig en comfortabel gebouw dat tegelijkertijd ook flexibel, robuust, en duurzaam is. Met andere woorden:…