Naamswijziging Piels Technische Installaties en Baderie Piels

Naamswijziging Piels Technische Installaties en Baderie Piels

Piels Technische Installaties en Baderie Piels werken vanuit dezelfde mentaliteit als Hoppenbrouwers Techniek. We delen een gezamenlijke toekomstvisie over techniek. Een gezamenlijke visie vraagt ook om herkenning in de naam. Met ingang van 1 juli gaat Piels Technische Installaties en Baderie Piels verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek BV en Baderie Hoppenbrouwers.

In februari 2019 sloten Piels Technische Installaties en Baderie Piels aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Piels Technische Installaties is als W-installateur al jaren een betrouwbare partner voor gerenommeerde landelijke bouwbedrijven. Grootschalige bouwprojecten worden in 3D-modellen uitgewerkt. Met het leveren van digitaal maatwerk dankzij het Building Information Model (BIM) bewijst Piels dat het met zijn tijd meegaat. Baderie Piels is al jaren een begrip in Rosmalen en omstreken als het gaat om renovatie (of installatie) van badkamers  door eigen vakmensen.

Met de komst van de nieuwe vestiging in Rosmalen werken we lokaal verder aan onze geworteldheid en tegelijkertijd breiden we ons werkgebied verder uit. In de toekomst zal de zelfstandig opererende vestiging in Rosmalen doorgroeien naar een locatie met meerdere disciplines. De vaste, vertrouwde contactpersonen vanuit de vestiging blijven de persoonlijke service bieden die men gewend is.

De vestiging in Rosmalen zal zich blijven richten op het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor woningbouw en utiliteit. En vanuit Baderie Hoppenbrouwers nieuwe of renovatie van complete badkamers.

Contactgegevens:
Vinkenveld 6
5249 JP Rosmalen
Tel: 073 – 521 91 06
E: rosmalen@hoppenbrouwers.nl
Social: Facebook Piels en Facebook Baderie Piels

Hoppenbrouwers Techniek B.V.
Hoppenbrouwers Techniek B.V. bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving.
Piels Technische Installaties BV
Jo Piels startte in 1960 een eenmanszaak als loodgieter. Inmiddels is Piels Technische Installaties BV uitgegroeid tot een middelgroot technisch installatiebedrijf met een team van 60 medewerkers. Onze werkzaamheden bestaan uit: loodgieterswerken (riolering, gas en water) cv installaties (aanleg en onderhoud) warmte-terug-winning / WTW waterpompinstallaties dakwerken (aanleg en onderhoud)…