Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Projecten

Gunning nieuw sportcomplex Erasmus Universiteit Rotterdam

Bron: www.nelissenbv.nl 21-10-2019, 11:37
Gunning nieuw sportcomplex Erasmus Universiteit Rotterdam

Met het Design & Build team Remmers Sport & Onderwijs, architectenbureau VenhoevenCS architecture+urbanism, Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders bv en Hoppenbrouwers Techniek B.V. hebben we opdracht gekregen voor het nieuwe sportcomplex van Erasmus Universiteit Rotterdam op campus Woudestein.

Het sportcomplex, dat ligt aan de centrale Erasmus Plaza, biedt ruimte aan veel gebruikers en huisvest diverse sportieve functies, waaronder drie grote wedstrijdruimtes, twee trainingsruimtes, een fitnessruimte, horeca en aanvullende voorzieningen.

Wij zijn bij het project betrokken als adviseur installaties, bouwfysica en duurzaamheid.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.

Nelissen

Nelissen ingenieursbureau is een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van integraal advies van installatietechniek, bouwfysica (incl. akoestiek, brandveiligheid) en duurzaamheid.
Wij streven in elk ontwerp naar een optimaal resultaat. Dat resultaat is: een esthetisch, aansprekend, prettig en comfortabel gebouw…