Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Van Galen Klimaattechniek B.V gaat over naar Van Dorp

Bron: vandorp.eu 11-12-2019, 10:07
Van Galen Klimaattechniek B.V gaat over naar Van Dorp

Zoals bekend is Van Galen Klimaattechniek onderdeel van de Van Dorp Groep sinds 2017. Na de oprichting van Van Galen Projectenbedrijf B.V. afgelopen oktober, die binnen de Van Dorp Groep de grote projecten in het westen van het land vanuit Rotterdam faciliteert, maakt Van Galen Klimaattechniek Service en Onderhoud, Beheer en kleine projecten nu de overstap naar Van Dorp.

Van Dorp heeft haar focus op Technisch Beheer en klantspecifiek werk en het fuseren van beide bedrijven is een logisch gevolg. De overgang van Van Galen naar Van Dorp zal gefaseerd plaatsvinden. Vooralsnog is er alleen sprake van een fysieke samenvoeging van Van Galen Wormerveer met Van Dorp Amsterdam en Van Galen Rotterdam met Van Dorp Rotterdam. De administratieve systemen van de beide bedrijven worden begin volgend jaar op elkaar aangesloten. Wel zal de naam Van Galen Klimaattechniek voor de overgangsperiode per 1 januari 2020 tot in de loop van 2020 worden gewijzigd in Van Dorp Klimaattechniek B.V.

In de loop van 2020 zal Van Dorp Klimaattechniek B.V. daadwerkelijk fuseren met Van Dorp Installaties B.V. Vestigingsdirecteur Kees de Vries van Van Dorp Amsterdam en Regiodirecteur Patrick Brunn van Van Dorp Rotterdam zijn blij met de komst van hun nieuwe collega’s die met hun komst de nodige kennis en kunde meebrengen bij deze samenvoeging.
Van Galen Wormerveer is al verhuisd naar de vestiging Van Dorp Amsterdam en tijdens het kerstreces gaat Van Galen Rotterdam verhuizen naar de vestiging Van Dorp Rotterdam.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Dorp Installaties B.V.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 15 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen…

Van Galen Klimaattechniek

Wij zijn Van Galen Klimaattechniek; toonaangevend als het gaat om een duurzaam en aangenaam klimaat. De ongeveer 235 medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring om van ons succes uw succes te maken.