Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Nieuw logo en uitbreiding van Verkerk met HVAC

Bron: www.verkerkgroep.nl 06-01-2020, 17:21
Nieuw logo en uitbreiding van Verkerk met HVAC

In de komende jaren is de prognose dat de utiliteitsmarkt zal groeien en dat klanten meer op zoek gaan naar een partij die hun ontzorgt door een totaaloplossing aan te bieden. Verkerk denkt graag mee in deze lijn. Daarom opereert VINCI Facilities Zwijndrecht sinds 1 januari 2020 onder de handelsnaam van Verkerk en zullen hun werktuigbouwkundige oplossingen (HVAC) als activiteit aan het portfolio van Verkerk worden toegevoegd. Het resultaat? Een totaaloplossing voor onder andere E en W onder één dak!

VINCI Facilities Zwijndrecht wordt Verkerk
De afgelopen periode heeft VINCI Facilities Zwijndrecht als onderdeel van Verkerk Groep B.V. met veel enthousiasme en energie invulling gegeven aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken.

Het doet ons genoegen dat VINCI Facilities Zwijndrecht vanaf 1 januari 2020 opereert onder een andere handelsnaam, namelijk: Verkerk. Met deze naamsverandering en uitbreiding van Verkerk als handelsnaam verwachten wij, met een omvangrijk portfolio van elektrotechnische en werktuigbouwkundige diensten op het gebied van projecten en onderhoud, onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

Van Verkerk Groep naar Verkerk
Tegelijkertijd met deze organisatorische veranderingen passen wij vanaf heden ook onze handelsnaam aan. Als onderdeel van VINCI Energies gaan we van Verkerk Groep naar simpelweg: Verkerk. De statutaire naam blijft ongewijzigd. Dit blijft: Verkerk Groep BV.

Nieuw logo
Als klap op de vuurpijl presenteren wij met plezier een frisse uitstraling die hoort bij deze positieve veranderingen: een nieuw logo voor Verkerk! Directeur Jos van Uden presenteerde tijdens onze kerstborrel onder grote belangstelling het aangepaste beeldmerk aan onze collega’s.

Gefaseerd zal het nieuwe logo aangepast gaan worden op de diverse dragers zoals bedrijfsauto’s en de geheel nieuwe kledinglijn.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Verkerk groep

Als elektrotechnisch dienstverlener staat de Verkerk Groep voor innovatie met visie. Door het bundelen van kennis en ervaring creëren wij innovatieve en slimme oplossingen die perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.
Verkerk Groep
Adviseren, ontwerpen, realiseren,…

Vinci Facilities

VINCI Facilities ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren.
Nu en in de toekomst.
Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we integrale…