Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Samenwerking Totaal Techniek Almere City FC verlengd

Bron: totaaltechniekgroep.nl 07-04-2020, 09:00
Samenwerking Totaal Techniek Almere City FC verlengd
Photo by Izuddin Helmi Adnan on Unsplash

De Totaal Techniek groept zegt te zijn verheugd met de opdracht die zij recent van de Kroonenberg Groep hebben ontvangen voor het Yanmar stadion. Vorige week is het sponsorcontract tussen Almere City FC en de Totaal Techniek Groep verlengd, zo gaat de samenwerking al wat jaren terug. Het Yanmar stadion is bezig met een ingrijpende verbouwing om vanaf juni 2020 plaats te bieden aan 4.500 toeschouwers.

Wat deze opdracht betreft, gaat de installateur de werktuigbouwkundige installaties aanpassen voor het voetbalstadion. De opdracht bevat onder meer het uitbreiden van de cv-installatie op de bestaande stadsverwarming, het leveren en monteren van radiatoren inclusief benodigd leidingwerk, leveren en monteren van de luchtbehandelingskast, leveren en monteren van diverse luchtroosters, leveren en monteren van diverse koeling en het leveren en monteren van een nieuwe Priva installatie en tevens het aansluiten van de bestaande werktuigkundige installaties op de nieuwe Priva installatie.

Totaal Techniek zegt uit te kijken naar de verlengde samenwerking met Almere City FC en  te hopen dat het volgende seizoen weer in goede gezondheid gespeeld kan worden.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Totaal Techniek Groep

De Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Totaal Techniek Groep is een…